Fjord kommune

Aktuelt

Driv du med kunst eller kultur? Kan du tenke deg å delta på UKM Fylkesfestival? No har du sjansen til å bli med!

Det vart gjort følgjande vedtak i formannskapsmøtet den 09.06.2022, sak 058/22:
Planprogram for felles sjøarealplan for Fjord, Stranda og Sykkylven kommune, datert 20.05.2022, fastsettast med heimel i plan- og bygningslova §§ 4-1 og 11-13.

2022 er Frivilligheita sitt år og Norges Frivilligsentraler inviterer i samarbeid med ei rekke andre organisasjonar til ein sykkeltur gjennom heile landet. Torsdag 16. juni går turen gjennom to av bygdene i Fjord. Ta fram sykkelen og heng deg på!

 Biblioteket i Stordal er stengt i dag, onsdag 15. juni.

Kommunane Fjord og Stranda har inngått eit samarbeid innan brann- og redningsvesen som no tel seks lokale stasjonar og nærare 100 brannkonstablar.

På grunn av møte vert begge legekontora stengt tysdag 14. juni kl. 1330-1530.
For akutt hjelp, ring legevakt 116 117 eller AMK 113.

 

I samband med Frivilligheita sitt år og VÅR veke i Møre og Romsdal, vil vi feire frivilligheita. Fjord kommune inviterer alle frivillige, lag og organisasjoner til vaffelfest under opninga av Stordalscup, fredag 10. juni. Vi får besøk av vaffelekspressen som skaper frivilligheit og omvendt vaffelfest gjennom heile fylket.

Les og delta på Sommarles.no. Få kule premiar og hent kodeord på biblioteket.

Norges Nasjonalparkkommuner inviterer til årskonferanse i samarbeid med Fjord kommune. Konferansen samlar deltakarar frå heile landet og skal vere i Valldal 7.- 9. juni . Vi inviterer lokale politikarar, lokalt næringsliv og andre interesserte til å delta.

Parkering er ei utfordring, og det vil vedvare igjennom byggeprosessen.