Biblioteket i Stordal er stengt i dag, onsdag 15. juni.

Illustrasjonsfoto med fem personar som er tilsett i brann- og redningsvesen

Kommunane Fjord og Stranda har inngått eit samarbeid innan brann- og redningsvesen som no tel seks lokale stasjonar og nærare 100 brannkonstablar.

På grunn av møte vert begge legekontora stengt tysdag 14. juni kl. 1330-1530.
For akutt hjelp, ring legevakt 116 117 eller AMK 113.

I samband med Frivilligheita sitt år og VÅR veke i Møre og Romsdal, vil vi feire frivilligheita. Fjord kommune inviterer alle frivillige, lag og organisasjoner til vaffelfest under opninga av Stordalscup, fredag 10. juni. Vi får besøk av vaffelekspressen som skaper frivilligheit og omvendt vaffelfest gjennom heile fylket.

Les og delta på Sommarles.no. Få kule premiar og hent kodeord på biblioteket.

Norges Nasjonalparkkommuner inviterer til årskonferanse i samarbeid med Fjord kommune. Konferansen samlar deltakarar frå heile landet og skal vere i Valldal 7.- 9. juni . Vi inviterer lokale politikarar, lokalt næringsliv og andre interesserte til å delta.

Parkering er ei utfordring, og det vil vedvare igjennom byggeprosessen.

I dag starta Daria Klymenko som planleggar i Fjord kommune.

Tilskot til tiltak i verdsarvområdet Vestnorsk fjordlandskap - Geirangerfjorden.