Aktuelt

Fylkesveg 63 ved Grønning er rydda etter snøskredet, vegen opnar kl. 15.00 i dag 11. april.

Skulebrauta vert stengt frå tysdag 19. april til fredag 22. april.
Omkøyring om gamle Skulebrauta.
Vegen vert stengt grunna legging av fjernvarmerøyr i vegen.

Fylkesveg 63 er stengt like aust for Grønning på grunn av eit snøskred. På grunn av verforholda vil det vere stengt til i morgen då det kjem ny vurdering.

Kommunen har fått fleire henvendelsar om fyrverkeri i påska.

Då nærmar påska seg, og mange reiser til hyttene sine i kommunen.

Møre og Romsdal fylkeskommune treng betre plass på oppstillingsplassen til Linge ferjekai. Parkeringsplassen langs fylkesvegen blir fjerna for å få større areal for ferjekaiområdet

Treng du påskekrim? Biblioteket har stengt påskeveka, og du må difor hugse å sikre deg lesestoff innan fredag!

Lisa Nygård og Dagrun Vikesland er no på plass for å bistå flyktningar som kjem til Fjord kommune.

Fjord kulturskule arrangerer i vår dansekurs og inviterer nok ein gong alle elevar frå 1.-10. trinn til å melde seg på!

Påsketida ligg rett framfor oss. Har du eller nokon du kjenner ekstra utfordringar med å få endane til å møtast denne våren? Kan du bidra?