Aktuelt

Det blir prøve i samfunnskunnskap for innvandrarar torsdag 10.mars kl. 13 på Valldal skule.

På grunn av mykje nedbør og stor rasfare vert vegen frå Tafjord opp mot Onilsavatnet stengt kl. 17.00 kvar dag til veret stabilserer seg.

Fjord kommune søkar etter ferievikarar i helse- og omsorgstenesta. Søknadsfrist er 13.02.22.

Er du psykolog og på utkikk etter den ultimate muligheita til å kombinere jobb i privat- og offentleg sektor med eit aktivt friluftsliv - ja då er dette rette området for deg. Vi tilbyr unik natur, fjord og fjell, og andre ekstreme opplevingar. Søknadsfrist er 27.02.22.

Fjord kommune søkjer etter ein ny kollega for å ivareta ansvaret for kommunen sin dokumenthandtering og dokumentfangst. Søkndasfrist er 13.02.22.

Vi minner om søknadsfristen for desse ordningane er 1. mars. Du kan lese meir ordningane på vår heimeside ved å følgje lenkene. Dersom det står att midlar etter 1. gangs handsaming vil nye søknader bli handsama fortløpande ut året.

Det blir sjakktreff på biblioteket i Stordal onsdag 2. februar kl. 14.15.
Sjakktreff er eit arrangement både  både barn og vaksne. Nedre aldersgrense er 4. klasse.

På grunn av høge straumprisar, er bustønaden styrka i desember, januar og februar. Styrkinga gjer at fleire pensjonistar, uføre og andre med låg inntekt kan få bustønad og ekstra støtte til straumutgifter i vinter.

I folkemøtet la Heidi Hansen i Nordplan på vegne av Hofseth fram dei store planane i Raudbergvika, med tunnell til Eidsdal og nytt industriområde på fylling i Eidsdal.

Fylkesvegen mellom Indreeide og Korsmyra opnar att i dag kl. 1130.