Aktuelt

Fjord formannskap sitt framlegg til budsjett 2022 og økonomiplan 2022-2025 er lagt ut til offentleg ettersyn i tida 02.12.21 – 16.12.21.

Fjord kommune har ledig 100% fast stilling som pedagogisk leiar i Syltebøen barnehage frå 03.01.2022. - 2. gongs utlysing.

Nye Skulebrauta frå sandtaket til krysset ved Martin Linge-huset blir stengt frå mandag 29.11. kl. 10.00 til og med fredag 3.12. kl. 15.30, grunna arbeid på avløp og vassforsyning. Omkøyring via Årøneskrysset og gamle Skulebrauta.

Det vart i går ettermiddag stadfesta ein ny smitta i kommunen. Vedkomande er i isolasjon.

Fjord kommune har ledig eit vikariat som lærar på Stordal skule. Søknadsfrist er 10. desember.

Velkomen til opningsfest på Røde Kors-huset i Eidsdal onsdag 1. desember.

Søndag 5. desember blir det lysfest i heile fylket for å markere starten på Frivilligåret 2022. Vil du bli med?

Legekontoret i Stordal blir stengt 24.11 og 25.11. på grunn av sjukdom. Telefonar blir besvart i vanleg åpningstid.

Målet med tilskotsordninga er å legge til rette for at alle barn og unge skal ha høve til å delta i samfunnet og oppleve mestring.  Målgruppa er barn og unge i alderen 0 til og med 24 år som av ulike grunnar står i fare for å havne i utanforskap.

Dei som har bestilt krus og skål som StikkUT!-premie kan no hente dei på servicetorget i Valldal eller Stordal. Og om du har gløymt å bestille så har vi nokre få ekstra til sals.