Aktuelt

På grunn av ein teknisk feil får ein ikkje opna møtedokumenta. Det blir arbeidd med feilretting.

Vegen frå idé til marknad startar med å la kundane avgjere om forretningsidéen din er god. På dette seminaret vil du lære korleis du kan gå fram for å teste og videreutvikle forretningsidéen din, og korleis Innovasjon Norge kan hjelpe deg på vegen.

UKM

Ung Kultur Møtes (UKM) for Fjord kommune blir arrangert i Stordalshallen, søndag 16. februar kl. 1800.

Det er redusert bemanning av helsesekretærar. Dette inneber at det kan bli ein del venting både på telefon og i skranken denne veka.

Vi markerer den nye kommunen med kulturfest i Stordalshallen søndag 19. januar kl. 1600. Gratis inngang og servering av kake, saft og kaffi.

UKM 2020 vert arrangert i Stordalshallen, søndag den 16. februar. Dette er første arrangementet for Fjord kommune, men allereie i fjor var det felles UKM med deltaking frå begge kommunane.