Aktuelt

Viser til tidlegare utlysing når det gjeld kulturpris og kulturstipend for Fjord kommune. Vi er overtydd om at det er mange der ute, som har gjort seg fortjent til utmerkingar som dette.

Bli med langs Valldalsleia i ord og bilde. Tysdag 26. oktober kl 1800 inviterer vi til foredrag ved Hans-Jacob Dahl på biblioteket i Valldal.

I år er det Plan International som er tildelt TV-aksjonen. Overskrifta på årets aksjon er: «Barn, ikke brud»

Influensavaksineringa i Fjord kommune vil foregå i veke 44.

Vi har fått ein større vasslekkasje i Stordal sentrum.
Vatnet er avstengt i sentrum frå coop og til bensinstasjon, i Hovsbugen og Hovsstranda.

Kommunen har starta arbeidet med å utbetre lekkasjen, dette vil pågå utover kvelden.

Fylkesveg 5926 Norddalsstranda er opna etter steinraset som gjekk over vegen ved Reinshammaren i går kveld.

Kokevarsel for alle abonnentar knytt til Myklebust vassverk, varselet gjeld til vi får reine prøveresultat.

Kommunen har fått beskjed om å prioritere influensavaksinering framfor tredje vaksinedose til dei over 65 år. Influensavaksinering vil starte opp i veke 44.

Bygda Norddal (Dalsbygda) og Herdalen får kulturlandskapsprisen 2021. Bygda held det heilskaplege og tradisjonsrike kulturlandskapet frå fjord til fjell i hevd på ein eineståande måte. Det er Statsforvaltaren i Møre og Romsdal som deler ut prisen.

Tema for verdsdagen 2021 er Livet under og etter pandemien. Måndag 11. oktober set Fjord bibliotek ekstra fokus på psykisk helse med kaffi og vafler, bokutstilling og prat på avdelinga i Valldal. Velkomen!